butiksbelysning

​Butiksbelysning til din forretning

Driver du en virksomhed inden for detail, og kunne du tænke dig at få en professionel butiksbelysning, der skaber den helt rigtige stemning, så står vi klar til at hjælpe dig.

Butiksbelysning der skaber den helt rette stemning

Den rette belysning kan have stor betydning i en butik. Er lyset for skarpt eller for svagt, kan det skabe et forkert indtryk af forretningen, og det kan skræmme kunderne væk. Samtidig vil butiksbelysning som regel være tændt i mange timer om dagen, og det kan koste mange penge om måneden, hvis ikke man har en energirigtig belysning som for eksempel LED-belysning.

Hos EL Solution er vi eksperter i butiksbelysning. Vi er et autoriseret el-firma, og vi servicerer detailhandlen i både København, Holbæk, Greve, Karlslunde samt hele Sjælland.

Derfor skal du lade os stå for din butiksbelysning

Der er flere fordele ved at lade lige netop vores firma varetage opgaven med belysning i din butik. Vi kan hjælpe dig med at skabe den helt rigtige stemning i din butik ved hjælp af lys, samtidig med at du kan spare penge på elregningen.

Derudover tilbyder vi:

  • Løsninger og materialer i højeste kvalitet
  • ​Faguddannede elektrikere
  • ​Løbende service og nye installationer
  • ​Intelligente installationer
  • ​Rådgivning og vejledning

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud på din butiksbelysning

Driver du en virksomhed inden for detail, og kunne du tænke dig at få en professionel butiksbelysning, der skaber den helt rigtige stemning, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning, der dækker dine ønsker og behov, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig på den løsning, der passer dig bedst.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os på telefon 22 900 500, du kan skrive til vores e-mail kontakt@elsolution.dk, eller du kan udfylde vores kontaktformular her på denne side. Fortæl os om din opgave, så sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Få et tilbud på el-installationer

Udfyld felterne med *
​Vi vender tilbage indenfor 48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge el solution?

Autoriserede el-installationer
​til virksomheder og erhverv

Bred faglig ekspertise

Vi sætter en ære i at levere kundetilpassede el-koncepter af høj kvalitet. Det gør vi gennem rådgivning og dialog med kunden fra start til slut. 

Bred faglig ekspertise

Vi kan udføre de fleste el opgaver in-house. Via vores tætte netværk kan vi udføre en række opgaver indenfor både service og nye installationer.

Faglig stolthed

Vores faglige stolthed er din sikkerhed for udførelse af gennemtænkte og optimale el-installationer i henhold til gældende lovgivning.

​Få et uforpligtende tilbud
​fra din el-installatør

Kontakt os for at høre mere eller for at aftale en uforpligtende besigtigelse, hvor du kan få en snak med en el-installatør. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris. Tøv ikke med at kontakte os for billig priser på dit projekt! Vi rykker gerne til Tune, Greve, Karlslunde og Taastrup, men vores el-installatør rykker også gerne til København.

​EL Solution

Park Alle 382, 2625 Vallensbæk

CVR-nummer: 41292121

Telefon: 22 900 500

stjerner-blaa_3

Kontaktinformation

Åbningstider:

Mandag - fredag fra 07.00 - 16.00​​

​Udfyld formularen for et godt tilbud.

​© EL Solution 2023 – Alle rettigheder forbeholdes.

facebook-white Følg med på Facebook