el-service

​Få løbende service på el-installationer i din virksomhed

EL Solution er autoriseret el-installatør. Vi tilbyder en lang række løsninger, der sikrer en høj grad af komfort i dagligdagen. Fra den automatiske lystænding til opsætning af trådløst internet.

Professionel el-renovering for erhverv

Skal du have udført et el-eftersyn eller el-renovering? Hos EL Solution udfører vi service af el-installationer for forskellige former for erhverv.

Vi har specialiseret os i at være fast elektriker for ejendomsselskaber og kontorer med videre, hvor vi varetager det løbende el-arbejde

Vores primære kundeområder er blandt andet København, Holbæk, Greve, Karlslunde samt mange andre steder, men vi servicerer kunder på hele Sjælland, så kontakt os endelig hvis du behov for udførelse af en el-opgave.

Flere fordele ved at have en fast kontaktperson ved el-renovering

Det er fordelagtigt for ejendomsselskaber, større kontorer og andre erhverv at have tilknyttet en elektriker, der fungerer som fast kontaktperson. Lige netop dette kan vi tilbyde. Vi kan dermed varetage løbende el-renovering såsom reparation, udskiftning, service og løbende el-tjek. I skal blot kontakte os, når der opstår et problem eller en opgave – og så er det hele aftalt på forhånd.

Vi tilbyder el-service af blandt andet:

  • Lejemål
  • ​Kontorer
  • ​Ejendomme
  • ​Detailhandel
  • ​Industri og produktion
  • ​Sportshaller og tennisbaner

De typisk opgaver for større ejendomsselskaber og mindre udlejere består af vedligeholdelse, reparation og renovering af el-tavler, lys- og kraftinstallationer, herunder af el-installationer i køkkener og på badeværelser med videre. Dertil kommer vedligeholdelse af belysning på fællesarealer.

På samme måde står vi for vedligeholdelse, reparation og eftersyn af kontorer, butikker, industri og sportshaller med videre. Vi kommer ud til både planlagt vedligeholdelse og akutte problemer, og alle ved, hvad de skal gøre, hvis der er noget, som ikke fungerer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på el-renovering

Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om, hvad vi tilbyder. Vi kommer gerne ud for at få en snak om de forskellige løsninger, og om vores priser. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for el-renovering.

Du kan ringe på telefon 22 900 500 for at lave en aftale – eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@elsolution.dk.

Få et tilbud på el-installationer

Udfyld felterne med *
​Vi vender tilbage indenfor 48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge el solution?

Autoriserede el-installationer
​til virksomheder og erhverv

Bred faglig ekspertise

Vi sætter en ære i at levere kundetilpassede el-koncepter af høj kvalitet. Det gør vi gennem rådgivning og dialog med kunden fra start til slut. 

Bred faglig ekspertise

Vi kan udføre de fleste el opgaver in-house. Via vores tætte netværk kan vi udføre en række opgaver indenfor både service og nye installationer.

Faglig stolthed

Vores faglige stolthed er din sikkerhed for udførelse af gennemtænkte og optimale el-installationer i henhold til gældende lovgivning.

​Få et uforpligtende tilbud
​fra din el-installatør

Kontakt os for at høre mere eller for at aftale en uforpligtende besigtigelse, hvor du kan få en snak med en el-installatør. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris. Tøv ikke med at kontakte os for billig priser på dit projekt! Vi rykker gerne til Tune, Greve, Karlslunde og Taastrup, men vores el-installatør rykker også gerne til København.

​EL Solution

Park Alle 382, 2625 Vallensbæk

CVR-nummer: 41292121

Telefon: 22 900 500

stjerner-blaa_3

Kontaktinformation

Åbningstider:

Mandag - fredag fra 07.00 - 16.00​​

​Udfyld formularen for et godt tilbud.

​© EL Solution 2023 – Alle rettigheder forbeholdes.

facebook-white Følg med på Facebook