om e​l solution

Mangeårig erfaring og godt håndværk ved el-installationer

Vi sørger derfor altid for at projektere vores arbejde i tæt samarbejde med vores kunder, så ønsker og lovgivninger falder på plads.

Om EL-Solution

EL Solution er el-installatør virksomhed som håndterer opgaver med en professionel tilgang til udførelse. Vi finder den rigtige løsning med kunden ud fra behov og muligheder. Vores klare mål er at være en seriøs medspiller til erhvervslivet. Vi skaber værdi for vores kunder ved at sikre en stabil installation, samtidig tænker vi miljø og besparelser ind i deres produktion og drift. Vi fokuserer på at skabe et tillidsforhold til vores kunder, så de er sikre på de får den rigtige løsning ud fra deres behov til en konkurrencedygtig pris. Vi har et tæt samarbejde med andre fag, så vi kan tilbyde tværfagligt samarbejde på større og mindre opgaver.

For altid at kunne rådgive vores kunder korrekt og udføre el-opgaver efter gældende regler, er vi regelmæssigt på kursus for at blive opdateret om ny viden og lovgivning.

Energioptimering

Vi kan tilbyde energioptimering af elinstallationerne hos både private, erhverv og offentlige kunder. Det kan være en mindre stand-alone løsning på styring af lys eller en større styring der medtager flere dele energiforbruget.

Vi har meget erfaring i energioptimering af belysningsanlæg og der kan være store besparelser på udskiftning af gl. armaturer til nye LED armaturer.

LED kan i dag sagtens erstatte de ”gamle” typer lyskilder og farvegengivelsen er i dag rigtig god.

Vi kan være behjælpelig med udregning af energiforbruget på det nuværende belysningsanlæg og komme med et oplæg på udskiftning hvor en kalkulation viser investeringen samt tilbagebetalingstid på det nye anlæg. Hvis der er behov for specielle løsninger, kan vi også være behjælpelige på dette område.

Termografering

Få udført en termografering af tavlen, for at sikre at der ikke er ved at opstår en varmeudvikling i tavlen. Med termokameraet kan vi konstatere om der en løs forbindelse eller en varmeudvikling i en komponent som kan udvikle sig til en brand med risiko for f.eks. personskade og driftstop som kan have økonomiske konsekvenser. Samtidig med termografering ser vi på tavlens øvrige stand og alting er i orden overholder gældende lovkrav.

Flugtvejs – og panikbelysning

Der stilles i dag større krav til sikkerhed i bygninger og nødbelysning er et af dem.

Vi kan tilbyde etablering af både større og mindre anlæg. Der findes flere muligheder indenfor denne belysning, om det skal være centrale anlæg eller egen forsynet armaturer. Belysning kan udføres som en del af grundbelysning hvor de er bygget ind i armaturet så der ikke er separate armaturer til panikbelysning.

Alternativt opsættes de som separate armaturer som findes i mange varianter.

Alarm og overvågning

Udførelse af video- og alarm anlæg er noget som bliver et større og større ønske i samfundet. Der er mange holdninger til overvågning, men hvis det kan være med til at skabe tryghed og i sidste ende få den rette dømt for forbrydelse ser vi fordelen i dette. Vi kan udføre overvågning som mindre anlæg eller hvor der behov for større anlæg med flere kameraer samt mulighed for styring af kameraer fra centralt hold. Kameraer har i dag mange funktioner så de både kan filme som termisk kamera, kundetæller og temperatur, løsninger er mange.

Alarm kan udføres som små anlæg med en enkelt central med et par detektorer, magnetkontakter og sirene til større anlæg i en bygning hvor den f.eks. fungerer sammen med en adgangskontrol. En mulighed kan også være at få kamera og alarmanlæg til arbejde sammen, således at kamera giver besked til kunden omkring unormal færden på matriklen inden selve indbruddet sker.

Byggestrøm

Vi udfører byggestrøm for hovedentreprenører på byggepladsen med opsætning af hoved tavler og forsyning rundt til øvrige dele af byggepladsen hvis der er behov for dette. Det værste er at arbejde på en byggeplads uden lys og derfor står vi gerne for opsætning af lys som vi udfører med LED bånd som nemt kan flyttes rundt og tilpasses udviklingen på byggepladsen.

Data installationer (kobberkabling, fiber)

Vi udfører alle gængse former for kobberkabling til netværks installationer samt fiberforbindelser. Sammen med kunden finder vi den løsning som passer bedst ud fra de behov der er nu og hvad der kan forventes af fremtiden! Alle installationer testes og kunden for udleveret en rapport på installationen.

Vi kan stå for fremføring af fiberforbindelsen til lejemål samt hjælpe med udbedring af fejl på fiberkabel hvor vi udfører en splidsning af kablet.

Belysning

Vi kan bistå med projektering af belysningsanlæg fra start til slut.

Først gennemgår vi projekt og opmåler samt kommer med en lysberegning så vi er sikre på kunden for det som er ønsket. Vi udfører belysning i kontorer, industri, sportshaller, tennis- og fodboldbaner mm.

Butiksbelysning

Vi har erfaring i opsætning af lys så butikken fremstår med den mest optimale lyssætning. Det kan være en grundbelysningen med supplement af spots på varer/tøj i butikken eller effektbelysning i møbler og loft/gulv og f.eks. med farver for at skabe noget fokus.

AV installationer

Vi kan udføre mindre anlæg der skal bruges i mødelokaler hvor der opsættes en enkelt skærm med mulighed for tilkobling af en pc, til større anlæg hvor der opsættes store skærme eller lærred med projekter, hertil etableres der lydanlæg og styringer af lys og lydforhold. Vi udfører også lydanlæg i butikker hvor vi via vores samarbejdspartner kan opsætte anlæg med højtaler, SUB og forstærker som enten spiller musik fra lokal enhed eller centralt fra.

Dør- og videotelefon

Vi kan være behjælpelige med etablering af anlæg enten i en ejendom eller i kontormiljøer hvor der ikke er en fast reception, men har behov for at uvedkommende ikke kommer uhindret ind i bygningen. I nogle situationer kan en samtale være nok til at vurdere om den besøgende må komme ind, men i andre tilfælde kan det være rart at se vedkommende der lukkes ind og her kan en løsning med videotelefon være et godt valg. Anlæg kan udvides med forskellige moduler, så opkaldet f.eks. kan komme på ens mobil telefon.

Få et tilbud på el-installationer

Udfyld felterne med *
​Vi vender tilbage indenfor 48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge el solution?

Autoriserede el-installationer
​til virksomheder og erhverv

Bred faglig ekspertise

Vi sætter en ære i at levere kundetilpassede el-koncepter af høj kvalitet. Det gør vi gennem rådgivning og dialog med kunden fra start til slut. 

Bred faglig ekspertise

Vi kan udføre de fleste el opgaver in-house. Via vores tætte netværk kan vi udføre en række opgaver indenfor både service og nye installationer.

Faglig stolthed

Vores faglige stolthed er din sikkerhed for udførelse af gennemtænkte og optimale el-installationer i henhold til gældende lovgivning.

​Få et uforpligtende tilbud
​fra din el-installatør

Kontakt os for at høre mere eller for at aftale en uforpligtende besigtigelse, hvor du kan få en snak med en el-installatør. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris. Tøv ikke med at kontakte os for billig priser på dit projekt! Vi rykker gerne til Tune, Greve, Karlslunde og Taastrup, men vores el-installatør rykker også gerne til København.

​EL Solution

Park Alle 382, 2625 Vallensbæk

CVR-nummer: 41292121

Telefon: 22 900 500

stjerner-blaa_3

Kontaktinformation

Åbningstider:

Mandag - fredag fra 07.00 - 16.00​​

​Udfyld formularen for et godt tilbud.

​© EL Solution 2023 – Alle rettigheder forbeholdes.

facebook-white Følg med på Facebook