el-installationer​

Vi udfører el-installationer hos virksomheder og offentligt

Få et godt tilbud på renovering af dine el-installationer, når du kontakter vores elektriker. Vi dækker Greve, Tune, Karlslunde & Taastrup. Ring i dag!

Specialister i el-arbejde

Har du brug for en el-installatør med speciale i at at installere og renovere el-installationer? Hos EL Solution har vi specialiseret os i alle former for reparation, renovering og montering af elektriske installationer samt andet el-arbejde.

Det kan være hos detailhandel, kommuner og ejendomsselskaber med videre. Det kan også være en håndværker, entreprenør eller udlejer, som skal bruge en ny el-installation i et hus eller lejlighed. 

Vores primære kundeområder er blandt andet København, Holbæk, Greve, Karlslunde samt mange andre steder, men vi servicerer kunder på hele Sjælland, så kontakt os endelig hvis du behov for udførelse af en el-opgave.

Alt fra el-tavler og fejlstrømsrelæer til belysning

Vi udfører nye el-installationer i forbindelse med renovering og byggeri af privat- og erhvervsejendomme. Det kan også være mindre reparationer, løbende vedligeholdelse og anden el-service. Vi kan blandt andet renovere installationer i badeværelser, køkkener og hele lejligheder, herunder at udskifte el-tavler, fejlstrømsrelæer, lys- og kraftinstallationer.

Professionelt el-arbejde og installationer

Derudover installerer og energioptimerer vi alle former for belysning, ligesom vi også tilbyder en række løsninger inden for brand og alarm, hvor vi har en række samarbejdspartnere. Vi udfører de fleste typer af områderne indenfor el-opgaver. I el-faget er der flere specielkompetencer som kræver nødvendig uddannelse og certificering og det er ikke alle vi har valg.

Vi kan tilbyde at udføre arbejdet via vores samarbejdspartnere så kunden stadig oplever én installatør på deres opgave/entreprise.

Hør mere om el-installationer og andet el-arbejde

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder af el-arbejde. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 22 900 500 for at aftale det videre forløb. Ellers kan du skrive til os på e-mail kontakt@elsolution.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit el-arbejde!

Få et tilbud på el-installationer

Udfyld felterne med *
​Vi vender tilbage indenfor 48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge el solution?

Autoriserede el-installationer
​til virksomheder og erhverv

Bred faglig ekspertise

Vi sætter en ære i at levere kundetilpassede el-koncepter af høj kvalitet. Det gør vi gennem rådgivning og dialog med kunden fra start til slut. 

Bred faglig ekspertise

Vi kan udføre de fleste el opgaver in-house. Via vores tætte netværk kan vi udføre en række opgaver indenfor både service og nye installationer.

Faglig stolthed

Vores faglige stolthed er din sikkerhed for udførelse af gennemtænkte og optimale el-installationer i henhold til gældende lovgivning.

​Få et uforpligtende tilbud
​fra din el-installatør

Kontakt os for at høre mere eller for at aftale en uforpligtende besigtigelse, hvor du kan få en snak med en el-installatør. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris. Tøv ikke med at kontakte os for billig priser på dit projekt! Vi rykker gerne til Tune, Greve, Karlslunde og Taastrup, men vores el-installatør rykker også gerne til København.

​EL Solution

Park Alle 382, 2625 Vallensbæk

CVR-nummer: 41292121

Telefon: 22 900 500

stjerner-blaa_3

Kontaktinformation

Åbningstider:

Mandag - fredag fra 07.00 - 16.00​​

​Udfyld formularen for et godt tilbud.

​© EL Solution 2023 – Alle rettigheder forbeholdes.

facebook-white Følg med på Facebook