Øget sikkerhed med alarm–
​og overvågningssystemer

Alarm– og overvågningssystemer

Udførelse af video- og alarm anlæg er noget som bliver et større og større ønske i samfundet. Der er mange holdninger til overvågning, men hvis det kan være med til at skabe tryghed og i sidste ende få den rette dømt for forbrydelse ser vores 

el-installatør fordelen i dette. Vi kan udføre overvågning som mindre anlæg eller hvor der behov for større anlæg med flere kameraer samt mulighed for styring af kameraer fra centralt hold. Kameraer har i dag mange funktioner så de både kan filme som termisk kamera, kundetæller og temperatur, løsninger er mange.

Alarm kan udføres som små anlæg med en enkelt central med et par detektorer, magnetkontakter og sirene til større anlæg i en bygning hvor den f.eks. fungerer sammen med en adgangskontrol. En mulighed kan også være at få kamera og alarmanlæg til arbejde sammen, således at kamera giver besked til kunden omkring unormal færden på matriklen inden selve indbruddet sker.​

Du kan ringe til os på telefon 22 900 500 for at aftale det videre forløb. Ellers kan du skrive til os på e-mail kontakt@elsolution.dk.

Få et tilbud på el-installationer

Udfyld felterne med *
​Vi vender tilbage indenfor 48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge el solution?

Autoriserede el-installationer
​til virksomheder og erhverv

Bred faglig ekspertise

Vi sætter en ære i at levere kundetilpassede el-koncepter af høj kvalitet. Det gør vi gennem rådgivning og dialog med kunden fra start til slut. 

Bred faglig ekspertise

Vi kan udføre de fleste el opgaver in-house. Via vores tætte netværk kan vi udføre en række opgaver indenfor både service og nye installationer.

Faglig stolthed

Vores faglige stolthed er din sikkerhed for udførelse af gennemtænkte og optimale el-installationer i henhold til gældende lovgivning.

​Få et uforpligtende tilbud
​fra din el-installatør

Kontakt os for at høre mere eller for at aftale en uforpligtende besigtigelse, hvor du kan få en snak med en el-installatør. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris. Tøv ikke med at kontakte os for billig priser på dit projekt! Vi rykker gerne til Tune, Greve, Karlslunde og Taastrup, men vores el-installatør rykker også gerne til København.

​EL Solution

Park Alle 382, 2625 Vallensbæk

CVR-nummer: 41292121

Telefon: 22 900 500

stjerner-blaa_3

Kontaktinformation

Åbningstider:

Mandag - fredag fra 07.00 - 16.00​​

​Udfyld formularen for et godt tilbud.

​© EL Solution 2023 – Alle rettigheder forbeholdes.

facebook-white Følg med på Facebook