Energioptimering​

Stor ekspertise med energioptimering til virksomheder

Har du brug for energirådgivning? Vi tilbyder rådgivning og energioptimering af bygninger i Taastrup, Tune, Karlslunde & Greve. Ring og hør mere!

Energioptimering af bygninger og industri​

Er du på udkig efter en specialist i energioptimering af bygninger? Hos EL Solution tilbyder vi energirådgivning inden for belysning og el. Det kan være ejendomsselskaber, kontorer og industri samt andre former for erhverv i blandt andet København, Holbæk, Greve, Karlslunde og mange andre steder.

Med en energioptimering får du mulighed for mindre CO2-udledning og lavere elregning

Aktuelt er der et stort fokus på CO2-udledning, klima og miljø, og sådan vil det fortsætte i mange år endnu. Dertil kommer, at de fleste virksomheder og kommunale institutioner også har fokus på at spare på de faste omkostninger. Belysningen er et godt sted at starte.

Vi har stor ekspertise med energioptimering af blandt andet lysinstallationer m.v.. Først og fremmest skal al belysning udskiftes med LED. Herefter bør der etableres en effektiv energistyring, som blandt andet kan bestå af et skumringsrelæ, tidsstyring og bevægelsessensorer.

Professionel vejledning ved din energioptimering

Vi tilbyder rådgivning og vejledning, og vi kommer gerne ud til en snak, hvor vi gennemgår jeres udvendige og indvendige belysning samt andre elektriske installationer. Derudover tilbyder vi også løsninger inden for brand og alarm, hvor vi har en række faste samarbejdspartnere.

Få et uforpligtende tilbud på en energioptimering

Kontakt os for at få flere oplysninger om muligheden for energioptimering af bygninger, og vi aftaler gerne en uforpligtende besigtigelse. Her kan vi kigge på jeres belysning og andre installationer, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud på et løsningsforslag.

Du kan ringe på telefon 22 900 500 for at aftale et besøg. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@elsolution.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din energioptimering!

Få et tilbud på el-installationer

Udfyld felterne med *
​Vi vender tilbage indenfor 48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge el solution?

Autoriserede el-installationer
​til virksomheder og erhverv

Bred faglig ekspertise

Vi sætter en ære i at levere kundetilpassede el-koncepter af høj kvalitet. Det gør vi gennem rådgivning og dialog med kunden fra start til slut. 

Bred faglig ekspertise

Vi kan udføre de fleste el opgaver in-house. Via vores tætte netværk kan vi udføre en række opgaver indenfor både service og nye installationer.

Faglig stolthed

Vores faglige stolthed er din sikkerhed for udførelse af gennemtænkte og optimale el-installationer i henhold til gældende lovgivning.

​Få et uforpligtende tilbud
​fra din el-installatør

Kontakt os for at høre mere eller for at aftale en uforpligtende besigtigelse, hvor du kan få en snak med en el-installatør. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris. Tøv ikke med at kontakte os for billig priser på dit projekt! Vi rykker gerne til Tune, Greve, Karlslunde og Taastrup, men vores el-installatør rykker også gerne til København.

​EL Solution

Park Alle 382, 2625 Vallensbæk

CVR-nummer: 41292121

Telefon: 22 900 500

stjerner-blaa_3

Kontaktinformation

Åbningstider:

Mandag - fredag fra 07.00 - 16.00​​

​Udfyld formularen for et godt tilbud.

​© EL Solution 2023 – Alle rettigheder forbeholdes.

facebook-white Følg med på Facebook