Byggestrøm​

Byggestrøm

​Vores el-installatør udfører byggestrøm for hovedentreprenører på byggepladsen med opsætning af hoved tavler og forsyning rundt til øvrige dele af byggepladsen hvis der er behov for dette. Det værste er at arbejde på en byggeplads uden lys og derfor står vi gerne for opsætning af lys som vi udfører med LED bånd som nemt kan flyttes rundt og tilpasses udviklingen på byggepladsen.

Du kan ringe til os på telefon 22 900 500 for at aftale det videre forløb. Ellers kan du skrive til os på e-mail kontakt@elsolution.dk.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Fortæl os om din opgave, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge el solution?

Autoriserede el-installationer
​til virksomheder og erhverv

Bred faglig ekspertise

Vi sætter en ære i at levere kundetilpassede el-koncepter af høj kvalitet. Det gør vi gennem rådgivning og dialog med kunden fra start til slut. 

Bred faglig ekspertise

Vi kan udføre de fleste el opgaver in-house. Via vores tætte netværk kan vi udføre en række opgaver indenfor både service og nye installationer.

Faglig stolthed

Vores faglige stolthed er din sikkerhed for udførelse af gennemtænkte og optimale el-installationer i henhold til gældende lovgivning.

​Få et uforpligtende tilbud
​fra din el-installatør

Kontakt os for at høre mere eller for at aftale en uforpligtende besigtigelse, hvor du kan få en snak med en el-installatør. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris. Tøv ikke med at kontakte os for billig priser på dit projekt! Vi rykker gerne til Tune, Greve, Karlslunde og Taastrup, men vores el-installatør rykker også gerne til København.

​EL Solution

CVR-nummer: 41292121

stjerner-blaa_3

Kontaktinformation

Åbningstider:

Mandag - fredag fra 07.00 - 16.00​​

​Udfyld formularen for et godt tilbud.

​© EL Solution 2020 – Alle rettigheder forbeholdes.